SPIRIT Slovenija in CER organizirata obisk poslovne delegacije v Francijo; 29. 09.-01. 10. 2019, Pariz

Kdaj:
september 29, 2019 – oktober 1, 2019 (cel dan)
2019-09-29T00:00:00+02:00
2019-10-02T00:00:00+02:00
Spoštovani člani SRIP PMiS,

 

posredujemo vam: Povabilo na sektorsko poslovno delegacijo v Francijo, od 29. 9. do 1. 10. 2019 (Pariz in okolica).  Delegacija bo osredotočena na področje zelenih tehnologij in trajnostnega razvoja s fokusom na najsodobnejše medsektorske rešitve s področja pametnih mest (energetika, mobilnost in gradnja), ki odgovarjajo na pereče podnebno energetske izzive. Namen delegacije je medsektorsko povezovanje, izmenjava izkušenj, predstavitev najboljših sodobnih praks in projektov ter poslovno mreženje med slovenskimi in francoskimi podjetji ter institucijami v Franciji na omenjenih področjih.

Podrobnejši okvirni program poslovne delegacije se nahaja na naslednji povezavi in je še v dopolnjevanju. V skladu z Vabilom k udeležbi v gospodarski delegaciji v Francijo (Pariz in okolica) posredujte prijavo najkasneje do 15. julija 2019, tako da natančno izpolnite v angleškem jeziku E- prijavnica in Vprašalnik.  Število prijav je omejeno na 20 in se pri tem upošteva zaporedje prijav (ki bodo zabeležena v e-sistemu preko oddane elektronske prijavnice). Izpolnjeni vprašalnik pošljite na e naslov: gospodarske.delegacije@spiritslovenia.si.

Stroške organizacije programa gospodarske delegacije v Franciji – organizacija seminarja o zelenih tehnologijah in trajnostnem razvoju in izmenjave izkušenj, predstavitev praks in projektov v Franciji ter organizacijo poslovnih  mreženj s francoskimi podjetji in institucijami, kar pripravlja CCI Paris in je plačljivo, krije SPIRIT Slovenija.

Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami.

Zainteresirana prijavljena podjetja lahko aranžma letalskega prevoza in hotelske namestitve uredijo neposredno preko turistične agencije Nomago, kontakt:  Davor Jovanov; davor@nomago.si; +386 (0)1 239 16 85, ki pripravlja skupinski potovalni aranžma, z možnostjo upoštevanja individualnih želja potnikov. Predlagani hotel Hôtel L’Échiquier Opéra Paris – MGallery by Sofitel *

Kotizacija  Centra energetsko učinkovitih rešitev (CER) znaša 460 EUR na osebo z vključenim DDV. Kotizacija zajema stroške pri pripravi programa in izvedbe delegacije, prevoza z avtobusom z letališča (CDG) v nedeljo do hotela*, lokalnega prevoza z avtobusom po Parizu in okolici, prevoza z avtobusom v torek do letališča (CDG) in eno kosilo. Odpoved prijave znaša 10 % vrednosti kotizacije. Odpoved po 30. avgustu znaša 50 % kotizacije, po 25. septembru pa 100 % kotizacije. Ob prijavi vam CER izda račun, ki ga poravnate v sedmih dneh.

MSP podjetja imajo možnost pridobiti preko Slovenskega podjetniškega sklada vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino, v katerem so tudi natančno navedeni upravičeni stroški od 1. 1. 2019 do 30. 9. 2019 za udeležbo enega udeleženca iz MSP v gospodarski delegaciji v tujini. Več natančnejših informacij se nahaja na tej spletni povezavi.

Vljudno vabljeni k udeležbi v delegaciji!

 

SPIRIT Slovenija, javna agencija: mag. Mojca Bec Inkret, Področna podsekretarka
Verovškova ulica 60, 1000 Ljubljana
T: 01 5309 811
e: mojca.becinkret@spiritslovenia.si, www.spiritslovenia.si