Vabilo na finale tekmovanja PowerUp! – inspirativen energetsko-startupovski dogodek brez kotizacije!, 04. 04. 2019, Ljubljanski grad

Kdaj:
april 4, 2019 @ 16:00 – 19:00
2019-04-04T16:00:00+02:00
2019-04-04T19:00:00+02:00
Kje:
Ljubljanski grad
Grajska planota 1
1000 Ljubljana
Cena:
Brezplačno

Na dogodku PowerUp! Slovenija bodo najboljši slovenski start-upi s področja čistih tehnologij svoje inovativne ideje predstavili pred žirijo. Zmagovalec bo povabljen k sodelovanju na velikem finalu tekmovanja PowerUp! v Krakovu, kjer se bo lahko potegoval za denarne nagrade, prejel pa bo tudi vrhunsko mentorstvo, oceno poslovnega modela in možnost vključitve v InnoEnergyjev pospeševalnik Highway®.

Pridružite se nam v Ljubljani in izkoristite enkratno priložnost za sodelovanje v ‘pitching’ sejah, poslovnem mreženju, razpravah s strokovnjaki iz industrije in poslušanje navdihujočih govornikov. Na dogodku bodo številni mladi podjetniki, investitorji in ljudje iz slovenskega start-up ekosistema!

Z veseljem naznanjamo tudi energetski klepet, s katerim bomo začeli dogodek in v katerem se nam bosta pridružila:

  • Dr. Romana Jordan, pomočnica direktorja Instituta Jožef Stefan (IJS) in članica upravnega odbora Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo (EIT) ter nekdanja evropska poslanka in
  • Franc Bogovič, evropski poslanec, nekdanji minister za kmetijstvo in okolje, nekdanji župan (jedrske) občine Krško ter častni pokrovitelj dogodka PowerUp!

Celoten program si oglejte na spletni povezavi. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Prijave so obvezne, sprejemajo pa jih na elektronskem naslovu dogodki@energetika.net.

Add a Comment