Bled eConference, 18.-21. junij 2017

V času od 18.-21. junija 2017 bo potekala Blejska e-conferenca, ki letos svoja vrata odpira že 30-tič. Tema letošnje konference je Digitalna preobrazba.
Prvi dan letošnje konference bo usmerjen v diskusije o izzivih digitalne preobrazbe, ki se dotikajo gospodarskih, raziskovalnih, izobraževalnih in vladnih organizacij.

Konferenca se prične v ponedeljek, 19.6.2017 ob 9.00 z nagovorom dr. Paula Timmersa (Former Director European Commission – Digital Society, Trust & Cybersecurity) na temo: »The next 30 years: transforming digital policy and digital business. And what you can do about it«.

V sklopu prvega dne se bo ob 14.00 uri začel tudi Digitalni forum, ki ga so-organizirata Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru in SRIP – Pametna mesta in skupnosti. Digitalni forum bo potekal v obliki “world cafe”, kjer so vsi udeleženci aktivno vključeni v usmerjene in moderirane diskusije. Izsledki diskusij bodo opredelili skupna izhodišča in potrebne nadaljnje korake, ki jih je potrebno storiti v procesu digitalne preobrazbe za dobrobit razvoja družbe in naših življenj.

Vabimo vas, da se nam pridružite in prispevate k oblikovanju boljše družbe za vse!

Final Program