Konferenca EuCNC 2018 – podaljšan rok za oddajo prispevkov do 23.2.2018

Obveščamo vas, da je organizacijski odbor konference EuCNC 2018 podaljšal rok za zbiranje prispevkov za konferenco do 23. februarja 2018.

Vljudno vas vabimo, da svoje znanstvene pripspevke za eno od šestih tehničnih področij pošljete preko EDAS na http://edas.info/N24234.
V podaljšanem roku sprejemajo tudi predloge za delavnice, posebne seje in vaje v skladu s smernicami, ki so na voljo na spletni strani conference.

Konferenca EuCNC 2018 (Evropska konferenca o mrežah in komunikacijah) je konferenca s področja telekomunikacij, ki jo sponzorira Evropska komisija, in bo od 18. do 21. junija 2018 v Ljubljani. Konferenca katere moto je »5G in naprej« se bo osredotočila na različne vidike komunikacijskih sistemov in omrežij 5G, vključno z rešitvami za oblak in virtualizacijo, tehnologijami upravljanja, vertikalnimi področji uporabe in še več. Namen konference je združiti raziskovalce iz vsega sveta, da predstavijo najnovejše rezultate raziskav in je eno od glavnih prizorišč za prikaz rezultatov raziskovalnih projektov.

Call for papers EuCNC 2018