Zbiranje interesa za predstavitev in srečanje z nabavniki nemških podjetij na »54. BME kongresno-sejemski prireditvi« (13. 11. – 15. 11. 2019, Berlin, Nemčija), rok za prijavo 15. 09. 2019

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico pripravlja izhodno delegacijo v Berlin, v okviru katere se bodo slovenska podjetja aktivno udeležila 54. BME kongresno-sejemske prireditve.

K predstavitvi na dogodku, ki bo potekal od 13. 11. – 15. 11. 2019 v Berlinu vabimo slovenska podjetja iz naslednjih področij:

  • strojna industrija,
  • avtomobilska industrija,
  • elektrotehnična industrija,
  • kovinsko-predelovalna industrija.

Slovenska podjetja bodo v okviru dogodka imela možnost predstavitve na slovenski skupinski stojnici. Hkrati bodo imela odlično priložnost za mreženje, izmenjavo dobrih praks in navezovanje novih poslovnih kontaktov neposredno z nemškimi nabavniki. Za vsako izbrano slovensko podjetje bodo organizirana tudi individualna B2B srečanja s potencialnimi nemškimi poslovnimi partnerji. Sestanki bodo vnaprej določeni, na podlagi izpolnjene elektronske prijavnice in posredovanega profila podjetja.

Število mest je omejeno. Dogodka se lahko udeleži 15 malih ali srednje velikih podjetij (MSP) iz zgoraj omenjenih industrij, ki imajo lastne proizvode in inovativne rešitve. V primeru večjega interesa za udeležbo bodo podjetja izbrana na podlagi naslednjih kriterijev (upoštevani bodo podatki za leto 2018): število zaposlenih, delež izvoza v prihodkih in višina prihodkov od prodaje.

Kotizacije ni. Stroške udeležbe slovenskih podjetij na prireditvi v Berlinu ter organizacijo individualnih B2B srečanj krije SPIRIT Slovenija.

Stroške prevoza in hotelsko namestitev v Berlinu nosijo udeleženci sami. Pri tem, da lahko mala in srednje velika slovenska podjetja (MSP) preko Slovenskega podjetniškega sklada s pomočjo »Vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino« pridobijo subvencijo v višini največ 60% upravičenih stroškov. Več natančnejših informacij o javnem pozivu najdete na tej spletni povezavi

Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da svoj interes potrdite tako, da najkasneje do 15. 09. 2019, izpolnite elektronsko prijavnico.

Več informacij dobite na spletni povezavi.