Podjetja, na voljo je 55.000 EUR nepovratnih sredstev za digitaliziranje vaših produktov

Ste mikro, malo ali srednje veliko podjetje?
Potrebujete finančna sredstva za razvoj in digitalizacijo vaših produktov? Projekt Digifed (“Digital Innovation Hubs Federation for Large Scale adoption of digital technologies by European SMEs“), v maju začenja s tematskih spletnimi delavnicami (angl. Online Bootcamp), v okviru katerih se bo potencialnim prijaviteljem nudila strokovna pomoč pri pripravi prijavne dokumentacije za pridobitev 55.000 EUR nepovratnih sredstev, namenjenih mednarodnemu sodelovanju pri razvoju digitaliziranih produktov.

Več info tu

Spletni Bootcamp

Delavnice v okviru bootcampa bodo trajale približno dve uri in bodo vključevale priložnost za neposredno interakcijo s strokovnjaki s področja interneta stvari, umetne inteligence, avtonomnih vozil in kibernetske varnosti. Datumi spletnih delavnic (možna je izbira posameznih delavnic): 5. maj  ob 10. uri – Internet stvari
·    7. maj  ob 10. uri – Umetna inteligenca in programska oprema
·    11. maj ob 10. uri – Razsvetljava in avtonomna vozila
·    13. maj ob 10. uri – Kibernetska varnost
·    18. maj ob 10 uri – Kako pripraviti dober pitch?
·    Dodatni termini – Osebna svetovanja o prijavi Udeležba na delavnicah je brezplačna. Prijava je obvezna! Povezava do prijave: https://digifed.org/explore/online-bootcamps/ Prijavite se na razpis – rok je 9. 6. 2020! Za prijavo na razpis je ob predložitvi dokumentacije potrebno posredovati tudi 5 minutni predstavitveni video. Navodila za pripravo predstavitvenega videa. Strokovnjaki iz 4P DIH so vam voljo pri načrtovanju projekta, pripravi razpisne dokumentacije in oblikovanju uspešnega predstavitvenega videa. Kontakt in podrobnejše informacije na: https://digifed.org/explore/online-bootcamps/ ali jure.verhovnik@ltfe.org, 041 316 331.