GoDigital 2020 – Digitalni svet 2020

Vabimo vas, da si rezervirate čas za letošnjo digitalno konferenco GoDigital 2020 – Digitalni svet 2020, ki bo v četrtek, 19. novembra 2020. 

Pojav svetovne pandemije 2020 je praktično čez noč spremenil naše življenje in ustvaril najglobjo recesijo v Evropi po drugi svetovni vojni.

Izbruh nalezljivega virusa je življenje po vsem svetu obrnil na glavo. Spremenil je naše navade, vedenje, način dela. Konvencionalni načini poslovanja so v času epidemije tako rekoč zastali. Veliko lažje so delovali elektronski procesi in digitalizirana delovna mesta.
Tehnologija nam je dala moč in hitrost.

Mnogi trendi v digitalizaciji, ki so posledica krize, bodo ostali prisotni vsaj nekaj časa ali celo za vedno. Za to je čas, da podjetja izkoristijo pridobljene izkušnje in digitalne kompetence za razmislek in prave odločitve. In kako se je na covid krizo odzvala EU? Kakšne ukrepe »covid mehanizmov« je sprejela na digitalnem področju? Kakšne so priložnosti za EU in slovensko gospodarstvo?

Konferenca bo povezala poglede vodilnih analitskih hiš o svetovnih trendih in gibanjih, vidik in usmeritve Evropske komisije, ponudnike rešitev in podjetja s konkretnimi primeri iz prakse.

Letos bo konferenca potekala izjemoma digitalno in brez kotizacije!