Kibernetska (ne)varnost v času krize

Spletni seminar z naslovom “Kibernetska (ne)varnost v času krize”
Termin: 22.10.2020, od 13. ure do 14.45 ure

Kriza zaradi novega korona virusa je povzročila izjemno hitre spremembe v načinu dela in v uvajanju digitalnih orodij. Bili smo prisiljeni hitro reagirati in se prilagoditi novi situaciji. Kako so se podjetja prilagodila? Ali so bila pri tem upoštevana varnostna priporočila, se podjetja zavedajo kibernetskih tveganj?

Na spletnem seminarju bomo govorili o teh grožnjah, kakšne nevarnosti nam pretijo, kako se pred njimi zaščititi in kako čim bolj zmanjšati našo izpostavljenost. Sodelovali bodo strokovnjaki za kibernetsko varnost, kateri bodo predstavili svoje izkušnje spopadanja s kibernetskimi grožnjami – kakšne spremembe opažajo v zadnjem času, kako je kriza zaradi virusa vplivala na varnost in predvsem kakšno je stanje danes. Povedali nam bodo, kako lahko danes začnemo z izboljšanjem svoje kibernetske varnosti. Predavatelji bodo na voljo tudi za vaša vprašanja, saj nas po koncu predavanj čaka zanimiva okrogla miza.

Spletni seminar je namenjen malim in srednjim podjetjem, katera si želijo izboljšati kibernetsko varnost in vsem, ki si želijo izvedeti kakšne kibernetske nevarnosti prežijo na nas ter kako se zaščititi pred njimi.

Program in Prijava.