GO GLOBAL poslovni forum za visokotehnološka podjetja

Slovenski podjetniški sklad, skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstvom za zunanje zadeve, World Trade Center Toronto in ostalimi partnerji organizira GO GLOBAL poslovni forum za visokotehnološka podjetja, ki bo v torek, 24. novembra 2020 ob 14.00 uri (ob 08.00 uri EST). Dogodek bo potekal virtualno na spletni platformi Hopin.to.

Online dogodek za slovenska podjetja, ki želite spoznati priložnosti in morebitne ovire pri poslovanju v Kanadi ter se povezati s kanadskimi partnerji.

Spoznali boste:

  • kanadski poslovni ekosistem, davčno in računovodsko zakonodajo.
  • Podrobnosti trgovinskega sporazuma med EU in Kanado – CETA in kako lahko pomaga tudi vašemu podjetju pri povečanju izvoza. Temo nam bo podrobneje približal predsednik Zbornice Evropske unije v Kanadi Stephen Klus. Zbornica EUCCAN je ključna kontaktna točka za evropska podjetja, ki že poslujejo v Kanadi ali se pripravljajo za vstop na kanadski trg.
  • Kako lahko vzpostavite prve stike s potencialnimi poslovnimi partnerji v Kanadi in z njimi uspešno poslujete. O tem bo spregovoril Jose Antonio Santoyo, direktor mednarodnega poslovanja in investicij v največji trgovinski zbornici Severne Amerike.
  • Kanadske institucije, ki podpirajo podjetništvo.

Slišali bomo tudi primer uspešnega poslovanja v Kanadi, sicer nam bo svojo zgodbo predstavil predsednik in izvršni direktor podjetja Elan Sports, Primož Plestenjak.

Na samem dogodku se boste lahko aktivno povezovali s potencialnimi poslovnimi partnerji in podpornimi organizacijami za vstop na kanadski trg.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Dogodek organizira Slovenski podjetniški sklad v okviru programa #StartupPlusProgram, financiran pa je s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropskega sklada za regionalni razvoj. Ključni partnerji dogodka so Ministrstvo za zunanje zadeve, World Trade Center Toronto, Toronto Region Board of Trade, Gospodarska zbornica Slovenije in SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Program>>
Vljudno vabljeni, da se prijavite na dogodek: Prijava>>