Možnosti financiranja preko EFPF javnega razpisa

Projekt EFPF (European Factory Platform), financiran s strani EK, je dodelil 2,5 milijona EUR za finančno podporo za izvedbo do 20 podprojektov. Vabijo proizvodna podjetja, ponudnike digitalnih rešitev, razvijalce programske opreme in raziskovalce, da se prijavijo za podprojekte, povezane z razvojem, izdelavo prototipov, integracijo in potrjevanjem inovativnih rešitev z uporabo platforme EFPF in zveznih storitev.

Javni razpis bo podpiral tri vrste podprojektov:

  • Podprojekti za razvoj aplikacij in storitev digitalne proizvodnje za platformo EFPF
  • Podprojekti za validacijo in / ali testiranje platforme in storitev EFPF na področjih digitalne proizvodnje
  • Podprojekti za izboljšanje ekosistema EFPF s povezovanjem več zainteresiranih strani z inovativnimi rešitvami

Za razvoj novih storitev / izdelkov boste prejeli od 50.000 do 150.000 EUR sredstev in podpore. Kar proizvedete ostane v vaši lasti in lahko boste izkoristili rezultate za izboljšanje lastnega poslovanja. Imeli boste tudi priložnost razviti nove, delovne odnose s podjetji na področju Industry4.0 in imeli dostop do novega prodajnega kanala preko EFPF Marketplace.

Rok za prijavo je 19. februar 2021.

Za več informacij obiščite spletno stran.

EFPF organizira 3 spletne seminarje na temo priprave in oddaje prijave. Pridobili boste poglobljene informacije o načrtu javnega razpisa, obsegu in upravnih postopkih. Prav tako bo priložnost za pogovor s strokovnjaki EFPF za razjasnitev ali razpravo o tehničnih temah.

Prvi webinar bo 25. novembra 2020 ob ​​11:00 (povezava).

Druga dva sta na sporedu 13. januarja 2021 ob 15:00 po srednjeevropskem času in 1. februarja 2021 ob 11:00 po srednjeevropskem času, vendar upoštevajte, da se bodo datumi morda spremenili – za več informacij kliknite tukaj.