Circular 4.0 tečaja usposabljanja operaterjev za krožno/digitalno transformacijo malih in srednje velikih podjetij

16. 3. 2021 in 18. 3. 2021 (oba termina od 15.00 do 18.00), virtualno.

Tehnološki park Ljubana in Institut “Jožef stefan” vas vljudno vabi k udeležbi dogodka: Circular 4.0 tečaj usposabljanja operaterjev za krožno/digitalno transformacijo malih in srednje velikih podjetij – MSP (Operators Training Course – OTC), D.T2.2.3, ki je namenjen predstavnikom podjetniških podpornih organizacij (tehnološki parki, inkubatorji, pospeševalniki, agencije za prenos tehnologij, mreže, grozdi in javne finančne organizacije npr. SPIRIT, Podjetniški sklad, javni akterji na lokalni in regionalni ravni) pri krepitvi in  razvoju kompetenc ter novih storitev za svetovanje podjetjem pri prehodu v krožno gospodarstvo (KG) s pomočjo digitalnih tehnologij in industrije 4.0 (I4.0).

Celoten program usposabljanja OTC in CAT4.0 je bil razvit v okviru projekta Circular 4.0, ki ga sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj (ESRR) preko programa Interreg Območje Alp. https://www.alpine-space.eu/projects/circular4_0/en/home

Udeleženci tečaja usposabljana OTC  bodo pridobili znanja in kompetence za svetovanje pri celoviti poslovni in organizacijski preobrazbi MSP, potrebni za prehod slovenskih podjetij v krožne sisteme poslovanja. Kompetence vključujejo tudi znanja za identificiranje potreb MSP pri investiranju v digitalne tehnologije I4.0 in v nujno potrebne poslovne in organizacijske spremembe za pospešitev prehoda podjetij v KG s pomočjo digitalnih tehnologij I4.0 in s pomočjo krožnemu gospodarstvu namenjenim finančnim instrumentom.

Program je brezplačen, potekal bo v angleškem jeziku in bo sneman.

Prijave za Circular 4.0 tečaj usposabljanja operaterjev (OTC) za posredniške organizacije sprejemamo preko spletne povezave TUKAJ.

Z izvedbo tečaja OTC je povezan tudi tečaj usposabljanja CAT4.0 (Circularity Acceleration Training course 4.0) za MSP, zato operaterje vljudno vabimo, da se udeležijo tudi usposabljanja CAT4.0.

Prijava za Circularity Acceleration Training course 4.0 (CAT4.0) za MSP (za operaterje/posredniške organizacije je zaželena udeležba na obeh usposabljanjih – OTC in CAT4.0) TUKAJ.

Podrobnejši opis programa (OTC_CAT4.0 agenda), ki se bo izvajal preko aplikacije zoom in posebej razvite spletne učilnice: Vabilo in Program.

Pridobljena znanja in kompetence bodo operaterjem koristile pri svetovanju podjetjem, kako se lotiti potrebne preobrazbe za potrebe prehoda Slovenije v krožno gospodarstvo s pomočjo digitalnih tehnologij.