MZZ: Slovenska poslovna globalna povezava: POSLOVNE PRILOŽNOSTI ZA SLOVENSKE PODJETNIKE V DIASPORI IN DOMOVINI, 2. 6. 2021 od 14-15 ure

MZZ obvešča, da Slovenska poslovna globalna povezava oz Slovenian Global Business Network (SGBN)  s sedežem v Sao Paolu 2.6.2021 organizira  dogodek z naslovom POSLOVNE PRILOŽNOSTI ZA SLOVENSKE PODJETNIKE V DIASPORI IN DOMOVINI

SGBN deluje globalno in ne samo znotraj Brazilije. Povezuje slovensko poslovno gospodarsko diasporo. Deluje horizontalno – poslovanje med slovenskimi poslovneži po svetu in vertikalno – s slovenskimi podjetniki v Sloveniji. V mreži SGBN sodelujejo vse najpomembnejše slovenske poslovne organizacije kjer obstoja slovenska skupnost in sicer iz več kot 34 držav in preko 500 podjetij.

Registracija in več o dogodku:

REGISTER on link bellow:
https://sbcakademija.si/#poslovne-priloznosti

 PRIJAVITE SE SBC organizira prvi SBC Webinar skupaj s SGBN – Slovenian Global Business Network. GOST: VLADIMIR DOBOSCH

Cilj je poslovno povezovanje slovenskih podjetnikov po svetu s podjetniki v Sloveniji. Želimo, da slovenska podjetniška diaspora in vrhunski podjetniki iz domovine skupaj krepijo slovensko gospodarsko prisotnost po svetu.

Na prvem dogodku bo gost Vladimir Dobosch, ki je CEO in soustanovitelj podjetja IPTE. Podjetje zaposluje 870 ljudi, od tega več kot 40 % inženirjev, in se ukvarja z dobavo avtomatizacijskih rešitev in testnega inženiringa za elektronsko in mehansko industrijo. Podjetje je prisotno v 12 državah sveta, v letu 2019 so imeli 125 € prometa. Vladimir Dobosch prihaja iz Belgije, njegove korenine pa segajo v Slovenijo, saj je bila njegova mama Slovenka. Vladimir Dobosch je delal tudi v podjetju Alcaltel, pred tem pa v podjetju Philips.

Webinar bo potekal v angleškem jeziku.

O podjetju
Podjetje IPTE – Integrated Production Test Engineering, ki je bilo ustanovljeno leta 1992 v Belgiji, se ukvarja z dobavo avtomatizacijskih rešitev in testnega inženiringa za elektronsko in mehansko industrijo Ustanovljeno 1992 v Belgiji. Razvijajo in izdelujejo proizvodnje obrate na ključ. Ukvarjajo se tudi z elektronsko in strojno industrijo. Več informacij na spletni strani SBC Webinarjev, kjer najdete tudi prijavni obrazec. Prijazno vas prosimo, da se prijavite preko obrazca, ki je tehnično najbolj optimalna rešitev za zbiranje prijav. Veselimo se vaše udeležbe na brezplačnem SBC Webinarju!