Vabljeni na virtualne 1:1 sestanke med slovenskimi podjetji in raziskovalci IJS:

Obzorje Evropa: Podnebje, energija in mobilnost

v petek, 4. junija 2021, ob 11:30 preko spletnega sistema Zoom

Več informacij o strukturi vsebine razpisov.

Pred kratkim smo Vas že pozvali k izpolnjevanju ANKETE (odprta za izkaz interesa) na vsebinskih področjih vašega delovanja za kasnejše oblikovanje verig vrednosti in pristope k pričakovanim razpisom iz programa HEU 21-27. Da bi Vam omogočili celovito informacijo o možnostih sodelovanja z razvojno raziskovalnimi skupinami, Vas vabimo, da se udeležite niza dogodkov, ki bodo potekali v okviru Instituta »Jožef Stefan«. Tudi kasneje, pri potencialni pripravi in oblikovanju razpisne dokumentacije, Vam je omogočeno sodelovanje in posvet s strokovnjaki CTT.

Cilj sestankov je identifikacija tem in partnerstev za skupne prijave na razpise. Prijave zbiramo preko registracijskega obrazca do srede, 2. junija 2021, do 14:00. Kmalu za tem boste prejeli povezave in navodila za udeležbo. Mreženje organizira Center za prenos tehnologij in inovacij (CTT) v sodelovanju s Centrom Pametna mesta in skupnosti.

Pred tem je med 10:00 in 11:30 organiziran info dan, predstavitve Obzorje Evropa: Podnebje, energija in mobilnost.

Program:

10:00 – 10:30  Predstavitev destinacij 1, 2, 3, 4, in 9 področja Obzorje Evropa, steber II, grozd V: Podnebje, energija in mobilnost; dr. Milena Černilogar – Radež, MIZŠ

10:30 – 11:00  Predstavitev destinacij 5, 6, 7 in 8 področja Obzorje Evropa, steber II, grozd V: Podnebje, energija in mobilnost; mag. Erik Potočar, MIZŠ

11:00 – 11:15 Pogled na partnerstva in misije, dr. Milena Černilogar – Radež, MIZŠ

11:15 – 11:30 Vprašanja in diskusija

Predstavitev bo potekala preko povezave Zoom. Predstavitev MIZŠ organizira direktorjeva pisarna IJS. 

Termini in teme naslednjih 1:1 sestankov in predstavitev Obzorje Evropa na katere vas bomo povabili: Širitev udeležbe in krepitev ERA (8.6.), Hrana, biogospodarstvo, naravni viri, kmetijstvo in okolje (10.6.).