EIT Climate KIC HUB: POSPEŠEVANJE KROŽNEGA GOSPODARSTVA V SLOVENIJI, Spletni dogodek 17.6.2021, 10:00-13:30

Pod okriljem EIT Climate KIC organizira slovenski EIT Climate KIC HUB serijo dogodkov pod skupnim imenom »Dnevi EIT Climate-KIC-av Sloveniji«, namenjenih predstavitvi dejavnosti slovenskega HUB-a in spodbujanju inovativnih rešitev na področju prehoda v podnebno nevtralnost.

Krožno gospodarstvo je bistvenega pomena za spodbujanje zelenega razvoja, doseganje podnebne nevtralnosti, za ustvarjanje novih delovnih mest in gospodarski razcvet.

Na tem dogodku vam bomo predstavili dogajanje na tem področju v kontekstu nove evropske razvojne perspektive in državne strategije ter nekaj zanimivih pilotnih primerov inovativnih praks na našem območju.  Z nami bodo predstavniki EIT Climate-KIC, predstavniki slovenskega HUB-a, strokovnjaki in inovatorji s področja krožnega gospodarstva ter predstavniki mednarodnih mrež in projektov. 

Dogodek je namenjen vsem, ki vas zanima tema krožnega gospodarstva, se soočate z izzivi in iščete nove rešitve in pristope, pri upravljanju podjetij in mest ter ostalih skupnosti.

Program dogodka je na voljo v priponki.

Vaše prijave sprejemamo TUKAJ.