Hvala, ker ste bili z nami na Forumu podatkovne analitike 2022

Spoštovani,

veseli smo, da ste bili del Foruma podatkovne analitike 2022 in ste se skupaj z nami pripravljali na izzive, s katerimi se srečujete danes.

Upamo, da so vam govorci na kongresu pomagali poiskati odgovore na vaša vprašanja ter ste na dogodku stkali nova poznanstva in prijateljstva, ki vam bodo pomagala na vaši poslovni poti.

Kongres je bil prežet z ogromno pozitivne energije, tudi s pomočjo vseh vas, ki ste se zbrali na kongresu, se povezovali, izobraževali in družili. Hvala vam, ker ste z nami!

Foto utrinke s konference lahko najdete na naši Facebook strani: https://lnkd.in/dAWMb8xH

Stran je odprte narave in do nje lahko dostopate tudi tisti, ki nimate Facebook računa.  

Na naši poti do odličnosti nam boste pomagali tudi z vašimi komentarji in predlogi, kako vam lahko naslednje leto Forum podatkovne analitike naredimo še bolj navdihujoč, prijeten in nepozaben. Zato bomo veseli, če rešite spodnjo anketo, ki vam bo vzela 3 minute vašega časa. Anketa: https://lnkd.in/dSdDJBa3

Dostop do e-gradiv ste prejeli 28. 4. 2022 z e-pošto. Gradiva bodo dostopna do 5. maja 2022.

Na vaš e-naslove smo poslali e-potrdilo o udeležbi na dogodku. V kolikor se je kje zataknilo in ga niste prejeli, nas, prosim, obvestite in potrdilo vam bomo ponovno poslali.

S strani Confiva boste danes vsi udeleženci, ki ste se dogodka udeležili v živo prejeli mail z dostopom do platforme, kjer si boste lahko ogledali posnetke predavanj. Vsi tisti, ki ste se foruma udeležili prek spleta, povezavo že imate. Posnetke si boste lahko ogledali do 6. 5.

Lep pozdrav

Ekipa Foruma podatkovne analitike in Planet GV