Tehnološki park Ljubljana in SBRA vabita na dogodek z naslovom Spodbujanje medregionalnega sodelovanja na podlagi S3: Spodbujanje trajnostnega modrega gospodarstva prek makroregionalnega inovacijskega sodelovanja, 20. 4. 2023, od 10.00 do 14.00 na Stalnem predstavništvu Republike Slovenije pri Evropski uniji, Bruselj

Član SRIP PMiS, Tehnološki park Ljubljana in Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje (SBRA) vabita na dogodek z naslovom Spodbujanje medregionalnega sodelovanja na podlagi S3: Spodbujanje trajnostnega modrega gospodarstva prek makroregionalnega inovacijskega sodelovanja, ki bo 20. 4. 2023, od 10.00 do 14.00 na Stalnem predstavništvu Republike Slovenije pri Evropski uniji, Bruselj.

Cilj dogodka je na osnovi dognanj v Interreg Adrion projektu BLUEAIR, prikazati korake, ki so bili narejeni v smeri sodelovanja na podlagi S3 v trajnostnem modrem gospodarstvu v jadranski in jonski regiji ter razpravljati o makroregionalnem sodelovanju in pospeševanju trajnostnega razvoja v makroregijah in evroregijah EU na osnovi strategij pametne specializacije.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku. Potrebna je prijava do 17. 4. 2023 do 18.00.