Forum podatkovne analitike, 21. 4. 2022

SRIP PMiS je soorganizator Foruma podatkovne analitike 2022 z naslovom Sodobnim trendom naproti, ki bo potekal 21. aprila 2022 v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons ter preko spleta. Popeljal vas bo do jasnega vpogleda v vsa področja in korake učinkovitega upravljana podatkov. Skozi oči najpogostejših poklicev s področja podatkov, ki so dozoreli v zadnjih letih, bomo z različnimi strokovnjaki in konkretnimi primeri predstavili možnosti, kako premostiti vrzel med modernimi koncepti in konkretnimi težavami v vaših organizacijah in na vaših pozicijah.

Z nami bo vrhunska predavateljska zasedba: Jure Jeraj (programski direktor foruma in vodilni strokovnjak za upravljanje s podatki pri podjetju Result), dr. Jure Bordon (direktor analitike, Login5), dr. Štefan Furlan (direktor, Dodona analytics), Rok Pirnat (direktor, B2 BI), dr. Andrej Bratko (head of technology – BI & AI – Sportradar AG), dr. Gregor Polančič (izredni profesor, Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, UM), dr. Andrej Žnidaršič (neodvisni svetovalec za podatkovno analitiko), dr. Karmen Kern Pipan (vodja sektorja za upravljanje podatkov v Uradu za razvoj informacijskih rešitev, MJU, DI) in Rok Hribar (raziskovalec na Odseku za računalniške sisteme, Institut “Jožef Stefan”).

Čaka vas tudi izmenjava izkušenj, dobrih praks in druženje. Več o programu si lahko pogledate tukaj: https://www.planetgv.si/forum-podatkovne-analitike/

Ob prijavi na forum s kodo SRIP PMIS pa vas čaka popust v vrednosti 70 EUR. Ob prijavi več kot 10 udeležencev oziroma članov SRIP Pametna mesta in skupnosti (SRIP PMiS) pa bo za vse prijavljene veljala cena 180 eur!

Prijave članov SRIP PMiS zbiramo na: https://forms.gle/jDZ1YvDdSAcyi7RZ6Privoščite si potovanje po sodobnih trendih upravljanja s podatki!