Teden Javne in zasebne varnosti 11. – 14. 10. 2021

Vabimo vas na aktivno udeležbo na dogodkih tedna Javne in zasebne varnosti, ki bodo potekali v času predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije 2021. V vzpostavljenem Digitalnem središču Slovenije – Tehnologija za ljudi bodo v dneh od 11.-14. oktobra na enem mestu združena najnaprednejša slovenska podjetja, raziskovalne organizacije, ministrstva in profesionalni uporabniki, ostale organizacije in posamezniki, ki delujejo in imajo rešitve na področju javne in zasebne varnosti, varnih mest in naprednih omogočevalnih informacijsko-komunikacijskih in operativnih tehnologij za to področje.

Poleg razstavljavcev na stojnicah v BTC City Ljubljana ter vseh prostorov in pripomočkov v njem, ki jih ponuja DIH Slovenije, smo člani SRIP PMiS vertikala Varnost pripravili digitalno okolje “DIGITAL EXPO – SAFETY” za izvedbo dogodka, ki bo omogočilo celovit hibridni pristop k predstavitvi rešitev, projektov, storitev in ostalih idej in k medsebojnemu sodelovanju.

Dogodki, ki jih organizira SRIP PMiS in vertikala Varnost ter projekt 5G Varnost, v tem tednu vključujejo:

  • hibridni dogodek v Digitalnem središču Slovenije in na digitalni platformi “DIGITAL EXPO – SAFETY” s PREDSTAVITVAMI inovativnih rešitev, projektov, storitev in demonstratorjev za aktualne probleme s področja digitalizacije javne in zasebne varnosti. V ta namen vnesite vašo ponudbo v Katalog rešitev in projektov, ki bo na voljo razstavljavcem in obiskovalcem. Pri vnosu v katalog se prijavite tudi za predstavitev.
  • hibridni dogodek v Digitalnem središču Slovenije in na digitalni platformi “DIGITAL EXPO – SAFETY” za BILATERALNA IN MULTILATERALNA SREČANJA ZA GRADNJO EKOSISTEMA JAVNE IN ZASEBNE VARNOSTI med predstavniki industrije, raziskovalnimi organizacijami, profesionalnimi uporabniki, izobraževalnimi inštitucijami in strokovnjaki s tega področja. V ta namen na digitalni platformi ustvarite vaš virtualni prostor in se predstavite obiskovalcem.
  • vabljeno srečanje v Digitalnem središču Slovenije in na digitalni platformi “DIGITAL EXPO – SAFETY”, kjer bodo predstavljeni dosežki in pogledi na strateške usmeritve in dolgoročni razvoj področja javne varnosti v Sloveniji.

Razstavljalci se prijavijo za virtualni razstavni prostor in objavo svoje ponudbe v Katalogu rešitev in projektov ter za svoje predstavitve na povezavi https://dexpo.miteam.si.

Obiskovalci se prijavijo v “DIGITAL EXPO – SAFETY” za srečanje z razstavljalci in spremljanje predstavitev na povezavi https://dexpo.miteam.si .

Več informacij o dogodkih, ki jih organizira SRIP PMiS in vertikala Varnost ter projekt 5G Varnost je na voljo v Programu tedna na povezavi https://dexpo.miteam.si. Veselimo se strokovnih srečanj in medsebojnih druženj v fizičnem in digitalnem svetu,