Partnership

Slovenia has actively started implementing the Smart Specialization Strategy. Jožef Stefan Institute has applied for the coordination of the SRIP (Strategic Research & Innovation Partnership) for the Smart Cities and Communities topic.

The Smart Cities and Communities partnership covers several verticals and the ICT horizontal.

The purpose of the partnership is to coordinate development resources of the stakeholders (companies and research organizations) in order to develop new products which will be successful on the global market.

 

 

Upcoming events:

Feb
26
Mon
4. delavnica iz programa Ganesha: EU/SLO -Indija @ Tehnološki park, Konferenčna dvorana
Feb 26 @ 09:00 – 17:00

Vabimo vas na 4. predstavitev pilotnih projektov, ki bo potekala v konferenčni dvorani stavbe B Tehnološkega parka Ljubljana v ponedeljek, 26. februarja 2018.
Poslovno-tehnološka predstavitev identificiranih projektov je podprta s strani indijskih podjetij in njihove vlade.
Interaktivni, projektno-pilotno naravnani dogodek je nujen korak podjetij za identifikacijo partnerstev in pridobitev povratnih informacij o zrelosti podjema in pripravljenosti podjetja oz. konzorcija za vstop na indijski trg.
Več informacij o programu in delavnici se nahaja v naslednjdih dokumentih:

Invitation – Programme Ganesha – Intl Workshop – 26th Feb 2018

Workshop Presentation Form

ter na spletni strani

Poročilo s preteklega dogodka.

Mar
12
Mon
Informativni dan v okviru delovnega programa SC7 “Varne družbe” @ Le Plaza Hotel, Bruselj
Mar 12 – Mar 13 all-day

12. in 13. marca bo v Bruslju potekal informativni dan v okviru delovnega programa SC7 “Varne družbe”. Tematsko delovni program “Varne družbe” pokriva naslednja področja: varovanje kritičnih infrastruktur, zaščita in varovanje v primeru elementarnih nesreč, boj proti kriminalu in terorizmu, varnost meja in zunanja varnost, kibernetska varnost.
Za dogodek se je potrebno registrirati do najkasneje 28.02.2018. Registracija in agenda je na voljo na spletni strani: https://seren3brussels2018.b2match.io/

Apr
27
Fri
• Horizon 2020 Brokerage event: SPACE – Climate/Environment – Transport
Apr 27 all-day

27. aprila 2018 bo v Parizu prvi mednarodni dogodek Obzorja2020: Space for Climate and Smart Mobility. Več informacij in prijava je na voljo tukaj.