Vabilo na predstavitveno delavnico: Kako do nepovratnih sredstev za vaš projekt na odprtih klicih TETRAMAX; 02. 10. 2019, Ljubljana

Odsek za računalniške sisteme na Institutu »Jožef Stefan« in SRIP PMiS vas vabimo na delavnico, kjer bodo predstavljene spodbude v okviru projekta TETRAMAX.

Delavnica je namenjena podjetjem, ki iščejo možnosti za manj tvegan dostop do sodobnih računalniških tehnologij, s katerimi bi inovirali in izboljšali izdelke in storitve ter njihovim raziskovalnim partnerjem. Predstavljene bodo možnosti za pridobitev sredstev na odprtih klicih TETRAMAX in posredniški portal za iskanje povezav ter prenos tehnologij prek evropske mreže kompetenčnih centrov. Udeleženci se bodo lahko posvetovali s predstavniki slovenskih podjetij, ki so na prejšnjih klicih uspeli dobiti sredstva za izvedbo svojih pilotnih projektov.

Udeležba na delavnici je brezplačna. Prijava na delavnico.

Delavnica bo potekala v sredo, 02. 10. 2019, od 12:30 do 15:15, v Predavalnici Mednarodne podiplomske šole (MPŠ), na Institutu “Jožef Stefan” (Jamova cesta 39, 1000 Ljubljana).

Več informacij lahko dobite v kompetenčnem centru CLEC ali na CLEC@ijs.si. Vljudno vabljeni!

Lep pozdrav,
Ekipa kompetenčnega centra CLEC in SRIP PMiS