Dogodek Kibernetska varnost za mikro, mala in srednja podjetja; 08. 11. 2019, Ljubljana

Vabljeni na dogodek Kibernetska varnost za mikro, mala in srednja podjetja, ki bo potekal 08. 11. 2019 od 08:30 do 14:30 na GZS, dvorana A.

Dogodek organizira IKT horizontalna mreža, horizontala za Kibernetsko varnost, SRIP PMiS v sodelovanju z  Združenjem za informatiko in telekomunikacije, z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, Podjetniško trgovsko zbornico, Digitalnim inovacijskim stičiščem Slovenija in projektom CYBER, program sodelovanja Interreg Europe, pri GZS.

Vprašanja kibernetske varnosti postajajo vsakodnevni problem za podjetja in posameznike. Trendi kažejo velik porast vdorov in kršitev nedotakljivosti podatkov, ki kaže tudi vse večjo kompleksnost. Ob razmahu digitalnih storitev je varnost v digitalnem svetu pomembna skrb za vse nas.

Na dogodku boste lahko  aktivno sodelovali na aktualnih vprašanjih kibernetske varnosti mikro, malih in srednjih podjetij in se seznanili z možnostmi ukrepanja.

Strokovnjaki bodo predstavili nekaj ključnih problemov, ponazorili potencialne posledice in predstavili možne ukrepe preventivnega delovanja podjetij. V sklopu dogodka bo organizirano tudi delo po skupinah, kjer  boste lahko podrobneje razpravljali o vaših pogledih na probleme kibernetske varnosti in potencialnih rešitvah.

Dogodek je brezplačen.

Program in prijavni obrazec tukaj.