Sodelovanje v raziskavi DIH Slovenija

Tako v Sloveniji kot v tujini obstajajo že danes številne platforme in fizična okolja, ki omogočajo poslovno eksperimentiranje in prototipiranje (npr. laboratoriji, orodja razvita v številnih nacionalnih in mednarodnih projektih in podobno). Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije vzpostavlja nacionalno platformo povezanih eksperimentalnih okolij, kjer želijo na enem mestu povezati razpoložljivo/odprto infrastrukturo, platforme, rešitve in orodja ter na tak način omogočiti večjo dodano vrednost in dostopnost teh rešitev širšim skupinam.

Prvi korak je raziskava obstoječega stanja eksperimentalnih okolij, v naslednjem koraku pa bodo vzpostavili povezano platformo, kjer bodo eksperimentalnim okoljem omogočili povezovanje, deljenje dogodkov, promocijo v Sloveniji in tujini, povezovanje in večjo dostopnost okolij vsem ciljnim skupinam.

Prijazno vabljeni, k izpolnitvi raziskave na spodnji povezavi. Za vse nadaljnje informacije pa so vam na voljo na elektronskem naslovu info@dihslovenia.si. Prvo fazo raziskave bodo zaključili z 10. 12. 2020. 

Več informacij na spletni strani.