Webinar: End-to-end security management for smart cities

Termin: 10. februar 2021, ob 9 uri, Zoom povezava.

M-Sec Project vabi da se pridružite Webinarju, namenjenemu predstavitvi in razpravljanju o začetnih rezultatih rešitve M-Sec, kjer bodo vaše povratne informacije dobrodošle.

M-Sec je raziskovalni in inovacijski sodelovalni projekt EU-Japonska, ki ga skupaj financirata Obzorje 2020 Evropske komisije in Komisija za raziskave Nacionalnega inštituta za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo Japonske (NICT). Glavni motivacijski dejavnik je na podlagi dejstva, da lahko številni viri podatkov v domeni IoT in pametnem mestu vsebujejo občutljive informacije, ki postavljajo vprašanja o zasebnosti in varstvu podatkov. Glavni cilj M-Sec je razviti okvir, ki zagotavlja varnost in celovitost podatkovnega prometa, od naprave do oblaka in do aplikacije na varen in pregleden način.

Webinar z naslovom “End-to-end security management for smart cities” bo potekal 10. februarja, ob 9.00 CET, preko Zoom kanala.

Govorniki bodo predstavili okvir kibernetske varnosti za upravljanje v pametnih mestih. Ta okvir je namenjen vključevanju kibernetske varnosti za heterogena okolja, kot so IoT, oblak in končni uporabniki.

Registracija tukaj>>