MZZ: Virtualna mednarodna konferenca Dnevi Latinske Amerike in Karibov, 22.4.2021, prijave do 12. 4. 2021

obveščamo vas, da bo Ministrstvo za zunanje zadeve organiziralo virtualno mednarodno konferenco Dnevi Latinske Amerike in Karibov (Dnevi LAK), letos tretjo po vrsti. Trajala bo v času od 19. – 23.4. ter bo razdeljena na več sklopov.

Gospodarski dogodek poteka v četrtek 22.4. s predvidenim pričetkom ob 16. uri in je namenjen slovenskim podjetjem, ki izkazujejo interes za sodelovanje z regijo. Na dogodku se bodo predstavila nekatera slovenska podjetja, predstavljene bodo priložnosti in izzivi pri poslovanju posameznih LAK držav, predstavljena pa bo tudi mreža in podpora za mala in srednja podjetja pri vstopu na latinskoameriške trge.

Forum, ki bo potekal v angleškem jeziku, predstavlja odlično priložnost za vzpostavitev stikov, saj bodo sodelovali predstavniki regije kot tudi predstavniki slovenskih poslovnih skupnosti, ki so v regiji že prisotni in so tako v pomoč pri odpiranju vrat zainteresiranim (vzpostavljanje kontaktov preko chata). Vabimo vas, da se poslovnega foruma udeležite in izkoristite priložnost za navezavo novih partnerstev na latinskoameriškem trgu. Udeležba na dogodku je brezplačna in je možna le ob pravočasni prijavi. Prijavo s kontaktnimi podatki (ime, priimek, elektronski naslov) posredujte do 12.4.2021 na katarina.kuznik@gov.si.  Spletno povezavo ter program prijavljenim  pošljejo naknadno.