Strokovni posvet na temo PRIHODNOST ZAGOTAVLJANJA SAMOOSKRBE SKUPNOSTI Z ELEKTRIČNO ENERGIJO, 26. 5. 2022 od 9.00 do 12.00 prek spleta (Zoom)

Izobraževalni center energetskega sistema – ICES, član SRIP PMiS, je nosilni partner Kompetenčnega centra za razvoj kadrov v energetiki, KOC Energija. Skupaj z B&B Visoko šolo za trajnostni razvoj organizirata strokovni posvet na temo PRIHODNOST ZAGOTAVLJANJA SAMOOSKRBE SKUPNOSTI Z ELEKTRIČNO ENERGIJO, ki bo v četrtek, 26. 5. 2022, od 9.00  do 12.00, prek spleta (Zoom).

Kakšna je energetska skupnost po meri ljudi? Kakšno je stanje na področju obnovljivih virov energije in kakšne so napovedi za prihodnost? Kakšne so izkušnje s terena in kakšne so najnovejše usmeritve na državni ravni?

Na vsa ta vprašanja bodo odgovorili na dogodku Prihodnost zagotavljanja samooskrbe skupnosti z električno energijo, na katerem se bodo pridružili vrhunski strokovnjaki s področja.

Več informacij, vključno s programom, je na voljo v priloženem vabilu.

Udeležba je brezplačna, je potrebno jo je potrditi z registracijo preko SPLETNEGA OBRAZCA. Dostop boste prejeli en dan pred dogodkom na navedeni elektronski naslov v prijavi.

Vljudno vabljeni.