Informativni dan za predstavitev aktualnih razpisov Evropskega obrambnega sklada (EDF), 15. 9. 2022 od 9.30 do 12.30 na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani

Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje (SBRA) v Bruslju in Ministrstvo za obrambo RS vabita na informativni dan za predstavitev aktualnih razpisov Evropskega obrambnega sklada (EDF), ki bo potekal 15. 9. 2022 od 9.30 do 12.30 na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani.

Namen dogodka je, da nam Evropska komisija predstavi aktualne razpise ter delovni program Evropskega obrambnega sklada 2022, predstavitev slovenskih prioritet​ raziskav in razvoja na obrambnem področju, vloge nacionalne kontaktne točke za EDF ter pomoč, ki vam jo lahko nudi Slovenian Business and Research Association (SBRA) v Bruslju oziroma najpogostejša vprašanja v zvezi s pripravo in izvajanjem projektov. Poleg predstavitve razpisov bomo na informativnem dnevu pokazali tudi prejšnje izkušnje in priložnosti slovenskih entitet v EDF 2021 in predhodnih programih ter delili izkušnje o oblikovanju partnerstev na ravni EU v obrambnem sektorju. 

Dogodek je brezplačen, potekal bo v slovenskem in angleškem jeziku. Potrebna je prijava.