20 let delovanja DOBA Fakultete

Z veseljem delimo informacijo, da članica SRIP PMiS, DOBA Fakulteta obeležuje 20 let delovanja.

Posredujemo nekaj informacij o aktivnostih DOBA Fakultete v preteklem mesecu. Konec marca 2023 so v okviru Online summit izvedli 5 webinarjev s področij komunikacije, psihologije, e-izobraževanja, razvoja kadrov in marketinga.

V okviru ERASMUS+ projekta SMART Innovation Centres for the Development of Innovative and Entrepreneurial Thinking to Facilitate the Development of Sustainable Smart Solutions in the Western Balkans, katerega nosilec je DOBA Fakulteta, so 29. 3. 2023 izvedli fokusno skupino. Z različnimi deležniki inovacijskega modela peterne vijačnice so identificirati dobre (in slabe) prakse pri uvajanju pametnih in zelenih rešitev, in sicer s ciljem oblikovanja smernic za ustanovitev novih inovacijskih centrov projekta SMART na sedmih univerzah v Albaniji, Bosni in Hercegovini in Črni gori.

Kot partner v ERASMUS+ projektu ASAP, so 15. 3. 2023 organizirali delavnico, katere namen je bil skupaj z zunanjimi strokovnjaki in predstavniki osnovnih šol identificirati ključne izzive in potrebe v povezavi s spodbujanjem odgovorne uporabe spleta in družbenih omrežij ter sooblikovati možne ukrepe in načine za naslavljanje teh izzivov.

Iskrene čestitke!